«Παιχνιδομηχανή – Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά: Σταθμός 3ος – Απρίλιος – Η Πασχαλιά», 8 Απριλίου 2023, 11.00 – 14.00, Πλατεία Ησαΐα, Άμφισσα

Δελτίο Τύπου

«Παιχνιδομηχανή – Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά
Σταθμός 3ος: Απρίλιος – Η Πασχαλιά»

 Σάββατο, 8 Απριλίου 2023
ώρα 11.00 – 14.00, Πλατεία Ησαΐα, Άμφισσα

Ήρθε η Πασχαλιά με παιχνίδια, με αυγά και η Παιχνιδομηχανή κάνει εμφάνιση ξανά, μετά από μια μικρή παύση … αναγκαστικά!!!

Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, σε συνεργασία με τους συλλόγους Ηνίοχος Α.Σ. , Α.Σ. Ακαδημία 94, Σύλλογος «Ελιά», Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας, Κρυμμένος Θησαυρός και Οδύσσεια 2023, σας προσκαλούν στο 3ο σταθμό της Παιχνιδομηχανής: Απρίλιος – Η Πασχαλιά.

Στόχος και αυτή τη φορά είναι τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι που αισθάνονται παιδιά, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους ερχόμενοι σε επαφή με τα παλιά παραδοσιακά παιχνίδια που παίζονταν σε εξωτερικούς χώρους, σε γειτονιές, αλάνες.

Κοινό μας σημείο παιχνιδιού, θα είναι ξανά η Πλατεία Ησαΐα, το Σάββατο 08 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00-14:00, όπου θα συνδεθούμε ανά ομάδα ή ζευγάρι, με λαχνίσματα και απαγγελίες, με παιχνίδια-αντικείμενα, με παιχνίδια δράσης, δύναμης, στόχου ή λεκτικής ετοιμότητας.

Μικροί και μεγάλοι ελάτε να θυμηθούμε τα παλιά, γιορτάζοντας τον μήνα της Πασχαλιάς και μες  τα γέλια, τη χαρά αποχαιρετώντας τις βροχές του χειμώνα και  καλωσορίζοντας την άνοιξη, να χαρούμε και να συνδεθούμε παίζοντας.

Λίγες σταγόνες φαντασία, πασχαλινή διάθεση και ένα μείγμα από τις αγαπημένες μας παραδόσεις φτάνουν για να γεμίσουν με αναμνήσεις τις καρδιές μας.

Δημιουργούμε το δικό μας σταθμό παιχνιδιών και ταξιδεύουμε στις πιο όμορφες παιχνιδομνήμες του τόπου μας!

Η δράση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της παραδοσιακής πασχαλινής γιορτής του Κέντρου Ημέρας υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών και της Κοινότητας Άμφισσας.

Σε περιμένουμε με την παρέα σου για να αφήσουμε εποχή!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 2265023333.