Μαίρη Ανδρεοπούλου: Μια καινούργια σελίδα γράφτηκε για τη χώρα και μια καινούργια σελίδα γύρισε για τη δημοκρατική παράταξη!

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Μια καινούργια σελίδα γράφτηκε για την χώρα και μια καινούργια σελίδα γύρισε για την δημοκρατική παράταξη!

Το ΠΑΣΟΚ–ΚινΑλ, υπό την άξια ηγεσία του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, αναδεικνύεται ξανά στον πόλο συσπείρωσης για όλους τους πολίτες που πιστεύουν στην πρόοδο, μέσα από τις τάξεις και τις ιδέες της Κεντροαριστεράς, της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας και του γνήσιου Πατριωτισμού!

Οι συμπολίτες μας συμμετείχαν στην ιστορική αυτή στιγμή για τον τόπο.

Το Κίνημά μας, έπειτα από χρόνια, άγγιξε το ποσοστό του 10% του εκλογικού σώματος στο Νομό Φωκίδας!

Προσωπικά, οφείλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δώσατε την τιμητική πρώτη θέση της σταυροδοσίας, στην πρώτη επίσης φορά που ζήτησα την ψήφο σας σ’ ένα τέτοιο επίπεδο!

Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου, Τάσο Σπάτουλα και Λεωνίδα Καράμπαρμπα, με τους οποίους δώσαμε έναν ωραίο αγώνα, σε κλίμα συναδέλφωσης και συντροφικότητας, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Μπροστά μας και πολύ σύντομα έχουμε έναν εξίσου μεγάλο αγώνα!

Στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, μπορούμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά!

Εκεί που έτσι κι αλλιώς του αξίζει να είναι.

Οφείλουμε να δώσουμε φωνή στην Ελλάδα της προόδου, της κοινωνικής αλληλεγγύης, των σύγχρονων προτάσεων και των αληθινών μεταρρυθμίσεων.

Οφείλουμε να μην επιτρέψουμε καμία αλαζονεία στην εξουσία της Κεντροδεξιάς και να δώσουμε νέα ελπίδα στους προοδευτικούς συμπολίτες μας και στην νέα γενιά της χώρας!

Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι απέναντί σας, να συνεχίσω να αγωνίζομαι με πάθος για τις Αρχές και τις Αξίες που υπηρετεί με συνέπεια το ΠΑΣΟΚ, αυτές δηλαδή που είναι τόσο απαραίτητες και για τον δικό μας τόπο, την αγαπημένη μας Φωκίδα!

22 Μαΐου 2023

Μαίρη Ζ. Ανδρεοπούλου
Υποψήφια Βουλευτής Νομού Φωκίδας
ΠΑΣΟΚ – Κιν.Αλ.